ΜΠΟΡΕΙ οι άνθρωποι να έχουν ταλέντο, μπορεί να έχουν ακολούθους, μπορεί να τους ακούν, όμως πέστε μας οπισθοδρομικούς, πέστε μας ότι είμαστε εκτός μόδας, πέστε ό,τι θέλετε, όμως εμείς εξομολογούμαστε ότι ο καλλιτέχνης και η καλλιτέχνιδα που δίνουν σήμερα συναυλία στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» βρίσκονται εκτός της γνωσιακής μας σφαίρας.
Ο λόγος για τον Δήμο Αναστασιάδη και την Έμιλυ που ο Δήμος Αρταίων «έκλεισε» προκειμένου να τούς εντάξει στο πρόγραμμα των «Ελευθέριων» (24 Ιουνίου 1881 – 24 Ιουνίου 2026). Οι ενστάσεις μας δεν έχουν να κάνουν με τα ονόματα. Έχουν να κάνουν με το μέγα ιστορικό γεγονός. Μιλάμε για την Απελευθέρωση, περί της οποίας αυτό που θα ταίριαζε περισσότερο είναι καλλιτέχνες με ένα ιδιαίτερο μουσικό βάρος. Καλλιτέχνες που θα ένωναν όλες τις ηλικίες, καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να αποδώσουν την διαχρονικότητα των 145 χρόνων από την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού, καλλιτέχνες κοινής αποδοχής με ρεπερτόριο αντάξιο των στιγμών.
Ημέρες, άλλωστε, για ειδικό κοινό υπάρχουν πολλές. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ο Δήμος Αναστασιάδης και η Έμιλυ είναι εις θέση να ανταποκριθούν σε ένα έμφορτο συναισθηματικά, λόγω ημέρας, ακροατήριο, ούτε αν η επιλογή τους θα οδηγήσει ασπρομάλληδες στο «Εκθεσιακό Κέντρο». Μακάρι να το καταφέρουν και είθε να μας διαψεύσουν.
Αν αυτοεξαιρεθούν, όμως, γιατί άλλα θα περίμεναν, τι θάχει να πει η διοργανώτρια αρχή; Δεν είναι σαν τιμώντας την 25η Μαρτίου να βάζεις ας πούμε και να ακούς «Metallica»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ