Ενώ εξαρχής ο δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας αναφερόμενος στη Δομή Αυτισμού, για την οποία ελήφθη απόφαση να στεγαστεί στο δημοτικό σχολείο Ρόκκα, διευκρίνισε πως αν δεν την θέλουν οι κάτοικοι θα αναζητήσουμε εναλλακτική λύση, ο αντιδήμαρχος του Δημήτρης Ευαγγέλου (φωτο) συνέχισε να υποστηρίζει το αντίθετο.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να λέει και να επιμένει ότι αποτελούν μειοψηφία αυτοί που δεν την θέλουν, εξηγώντας παράλληλα ότι η απόφαση ανακαλείται αμέσως αν πρόκειται για χρήση του σχολείου από το χωριό.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, εν τω μεταξύ, παρόντες ήταν και κάτοικοι του χωριού Ρόκκα. Όταν δόθηκε ο λόγος στην εκπρόσωπο των κατοίκων Δήμητρα Ντέμσια, ήταν εντελώς ξεκάθαρη.
Αφού πρώτα επισήμανε ότι το πρόβλημά μας δεν είναι η Δομή Αυτισμού, αλλά το γεγονός ότι τα παιδιά, ελλείψει πλατείας, δεν θα έχουν που να παίζουν, ζήτησε να αρθεί η προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να διαβεβαιωθεί πως δεν θα αποτελέσει επιλογή. Κάτι δηλαδή που υποστήριξε και ο επικεφαλής της «Αρτινών Συνεργασία» Χρήστος Τσιρογιάννης, ζητώντας να αξιοποιηθεί η πρόσκληση της Περιφέρειας για κοινωνικές δομές.
Αυτός πάντως που φαίνεται να βγαίνει «νοκ άουτ» είναι ο Δημήτρης Ευαγγέλου που θα μείνει με το παράπονο ότι έμεινε μόνος στην πρόταση για τα Ρόκκα.

Αναφερόμενοι στον Δημ. Ευαγγέλου να πούμε ότι στην ίδια συνεδρίαση είπε ότι υποβλήθηκε αίτημα για αγροτική οδοποιΐα σε 30 χιλιόμετρα.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τον επόμενο μήνα αναμένεται έγκριση 3 εκατ. ευρώ. Για να δούμε… θα βρεθεί εντός χρόνου ή θα πέσει έξω;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ