ΜΕΤΑ από εννιά μήνες συνεχούς και σκληρής δοκιμασίας που προκλήθηκε από σοβαρό τροχαίο στο ύψος του δρόμου κοντά στην πλατεία Ζέρβα, οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας έκριναν ότι για την Χριστίνα Βήχα, 34 ετών, που εργάζονταν ως ντελιβεράς, το νήμα της ζωής κόπηκε.
Ήταν τότε που η ίδια οδηγώντας μηχανάκι, στην προσπάθειά της να αποφύγει ηλικιωμένο έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά, ξεκινώντας τον μεγάλο της Γολγοθά, από τον οποίο όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Μόλις στην οικογένειά της έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει πλέον επιστροφή, εκείνη πήρε την δύσκολη πλην όμως γενναία απόφαση για τη δωρεά οργάνων του δικού της ανθρώπου.
Η λήψη των οργάνων έγινε στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και παρελήφθησαν από κλιμάκιο συναδέλφων τους σώζοντας τέσσερις συνανθρώπους μας. Επρόκειτο για το ήπαρ, το πάγκρεας και τους νεφρούς που μεταμοσχεύθηκαν σε συμβατούς λήπτες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αττικής.
Συγχαρητήρια στην οικογένειά της και από μας γιατί μετέτρεψαν την απώλεια της Χριστίνας σε δώρο ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ