ΜΕΝΟΝΤΑΣ στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον Σύνδεσμο Ύδρευσης Πεδινών και Ημιορεινών Δήμων νομού Άρτας, στο ΔΣ του οποίου μετέχει με τέσσερις εκπροσώπους ο Αρταίων και με έναν ο Νικ. Σκουφά, υπάρχει ένα παρασκήνιο που νομίζουμε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ύστερα από πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεων, ότι το απόγευμα της γιορτής των Θεοφανίων υπήρξε μια συνάντηση ανάμεσα στους δημάρχους Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα και Νικ. Σκουφά Κώστα Παπασιώζο. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σιαφάκας πρότεινε στον κ. Παπασιώζο να μοιραστούν χρονικά την προεδρία του Συνδέσμου. Δηλαδή 2,5 χρόνια ο πρώτος και 2,5 χρόνια ο δεύτερος. Κι αυτό, σύμφωνα με τις πηγές, χωρίς να ζητηθεί από τον δήμαρχο Νικ. Σκουφά, ο οποίος φέρεται να αντέτεινε «ό,τι επιθυμείς».
Περνώντας οι μέρες, ο Κώστας Παπασιώζος ζήτησε από τον Χριστόφορο Σιαφάκα να μάθει αν ισχύει αυτό το οποίο του είχε πει για το μοίρασμα της θητείας. Κάτι περί «αλλαγής των δεδομένων» μαθαίνουμε πως ήταν η απάντησή του και άλλα τινά… Έγινε εύκολα αντιληπτό από τον Κ. Παπασιώζο ότι υπήρξε αναδίπλωση από την αρχική πρόταση του δημάρχου Αρταίων, επομένως η κουβέντα σταμάτησε εκεί. Και η προοπτική φυσικά για μια θητεία ο ένας και άλλη μισή ο άλλος. Αν… μέτρησε και τον βαθμό αξιοπιστίας στον διάλογο που είχαν είναι κάτι που αποτελεί ερώτημα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ