Εκ του προχείρου, αδιάβαστοι, φλύαροι και επηρμένοι.
Σαφής είναι η εγκύκλιος αναφορικά με τον αριθμό αντιδημάρχων κάθε Δήμου. Για τον Δήμο Αρταίων προβλέπει συνολικά εννιά αντιδημάρχους. Μόνο που ο νεοκλεγείς αλλά – όχι και νεοεισερχόμενος στην Αυτοδιοίκηση – δήμαρχος ανακοίνωσε 10. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδιάβαστος ακόμα και στη στελέχωση του διοικητικού σχήματος.
Δεν τολμώ να σκεφτώ ότι δεν ξέρει αριθμητική διότι είναι καθηγητής μαθηματικών. Αλλά εάν δεν γνωρίζεις τον αριθμό των αντιδημάρχων, πώς να πείσεις ότι εντρυφείς στα αυτοδιοικητικά και τι προσδοκίες μπορούν να έχουν οι δημότες; Απορία ψάλτου, βηξ. Αλλά η παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση έχει ιστορία. Και όσοι θέλουν μπορούν να ελέγξουν τα πεπραγμένα του. «Χαμηλές πτήσεις», σύμφωνα με τις λεζάντες των σκίτσων του Αρκά!
Αμ, ο άλλος; Αυτός που τοποθέτησε γενικό γραμματέα και νομίζει ότι έπιασε το Θεό από τα… γένια; Με πληροφορούν ότι έστειλε βιογραφικό που οι εφημερίδες είναι αναγκασμένες να ψάξουν για να βρουν τις… δημόσιες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε. Και επίσης, με πληροφορούν ότι εκτός από οίηση και έπαρση έχει ύφος καρδιναλίου αν και νομίζω ότι χρειάζεται πολλά μαθήματα ακόμα για να προσλάβει τα χαρακτηριστικά αυτοδιοικητικού.
Κατά τα λοιπά μόνο επιστημονικός υπεύθυνος της… NASA δεν δήλωσε! Όλα τα άλλα τα συμπεριλαμβάνει, χωρίς φυσικά να τα τεκμηριώνει… Νομίζω ότι εκτός από γέλια είναι για κλάματα…
Κώστας Παπαθεοδώρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ