ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λύθηκε η σύμβαση ενοικίασης των δημοτικών καταστημάτων στα Ψαροπλιά ανάμεσα στον Δήμο Αρταίων και τον ενοικιαστή οπότε ανοίγει ο δρόμος για την εκ νέου μίσθωση.
Πριν όμως προκηρυχθεί η δημοπρασία θα υπάρξει ένα μεσοδιάστημα δικαστικού αγώνα διότι ο ανάδοχος έκανε προσφυγή ζητώντας αποζημίωση από τον Δήμο. Την αποζημίωση ζητά για τον λόγο ότι στην ίδια πλατεία παραχώρησε (με ενοίκιο) έκταση και σε άλλον ιδιοκτήτη εστίασης που έχει το κατάστημα απέναντι. Προκειμένου, επομένως, η δημοπρασία να γίνει ανεμπόδιστα και χωρίς εκκρεμότητες, ο Δήμος θα περιμένει την απόφαση ώστε να κάνει με καθαρότατο το τοπίο το επόμενο βήμα.
Εν τω μεταξύ ο πρώην ενοικιαστής έχει πληρώσει το ενοίκιο κι απ’ ότι μάς αναφέρεται χρωστάει ένα ίσως και δύο. Η δικάσιμη έχει οριστεί για τον Ιανουάριο, οπότε η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δικαιοδοσία για την δημοπρασία ο Δήμος θα έχει Φεβρουάριο με Μάρτιο.
Άντε μπας και ζωντανέψουν πάλι τα Ψαροπλιά. Καθότι, απ’ ότι ακούγεται, ενδιαφέρον για την ενοικίαση υπάρχει. Και μάλιστα από Αρτινούς επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ