ΔΕΝ ξέρουμε ποια είναι τα ονόματα των συμβούλων που θα επιλέξει ο νέος δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας προκειμένου να τους ορίσει ως αντιδημάρχους στην αρχή της θητείας, περίπου ωστόσο υποψιαζόμαστε ποιοι τηρούν μια στάση αναμονής.
Σύμφωνα, άλλωστε, με τα όσα ακούγονται «παλιοσειρές» που προέρχονται από το «στρατόπεδο» Χρήστου Τσιρογιάννη και κατετάγησαν στον συνδυασμό «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» τρέφουν μεγάλες ελπίδες ενώ σοβαρή υποψηφιότητα θέτουν η Αγγελική Τσώλα και ο Χρήστος Γιώτης που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις προτιμήσεως των ψηφοφόρων. Αναφερόμενοι στους παλιούς εννοούμε τους Δημήτρη Ευαγγέλου, Κώστα Χαρακλιά, Μιχάλη Κοτσαρίνη και τον Κώστα Πατήλα που απ’ ότι λέγεται «κλείδωσε» για το χαρτοφυλάκιο επί των οικονομικών ως προερχόμενος και από τη ΔΟΥ.
Αν πράγματι αυτοί είναι και τα φαβορί μετράμε ότι ανέρχονται στους έξι. Όσες δηλαδή και οι θέσεις των αντιδημάρχων που με το νέο νόμο από τους οκτώ ο αριθμός πέφτει στους έξι. Αν και κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Σιαφάκας θα επιχειρήσει «πάντρεμα» ανάμεσα σε παλιούς και νέους.
Έχοντας πάντως πέντε χρόνια θητείας μπροστά και λαμβανομένου υπόψη ότι οι σύμβουλοι της παράταξης είναι 17 όχι μόνο προλαβαίνουν να πάρουν όλοι σειρά για ένα χρόνο αλλά κάποιοι να βρεθούν ακόμα και παραπάνω. Χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζεται ότι υπάρχει και η θέση του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου που μένει να δούμε αν θα είναι ένας για πέντε χρόνια ή θα μοιραστεί σε δύο.
Το θέμα, επομένως, είναι με ποιους και με ποιες θα κάνει το ξεκίνημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ