ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την προσφορά του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (Άρτα) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εις ανταπόδοση της πολύ καλής συνεργασίας μαζί του, ιδιαίτερα ως προς την συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις, ο Δήμος Αρταίων προχωρά σε μια δωρεά.
Πρόκειται να αγοράσει μουσικά όργανα, σε συνεννόηση φυσικά μαζί του για τα είδη, προκειμένου να τα προσφέρει καλύπτοντας μέρος των αναγκών του, με σκοπό, επιπροσθέτως, την στήριξη του σπουδαίου έργου του. Αν το παράδειγμά του ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς καθώς και ιδιώτες, ακόμα καλύτερα.
Θα είναι μια απόδειξη αγάπης προς αυτό, διερμηνεύοντας παράλληλα τα συναισθήματα των Αρτινών καθώς είναι αναβαθμισμένο στη συνείδησή τους.
…Και τα έξοδα μετακίνησης
ΣΕ εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής από σήμερα Τετάρτη έως μεθαύριο Παρασκευή θα συμμετάσχει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Άρτα) Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναγνωρισιμότητά του για το υψηλό επίπεδο στο οποίο κατατάσσεται (ρεπορτάζ σε σελίδα 15) πανελληνίως πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Μια τέτοια συμμετοχή, ωστόσο, έχει και το οικονομικό της κόστος, γι’ αυτό κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη. Προς τούτο ο Δήμος Αρταίων αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης. Μάζευε κι ας είναι και ρώγες, που λέει ο θυμόσοφος λαός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ