ΚΙ ένα παραλειπόμενο από τις εκλογές στον Δήμο Αρταίων που νομίζουμε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Από τους 17 του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» που είναι μέλη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, οι επτά ήταν κατά το παρελθόν υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του Χρήστου Τσιρογιάννη και μεταξύ αυτών βέβαια ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας, οπότε γίνονται οκτώ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: Υποψήφιοι στις δύο προηγούμενες θητείες του Χρ. Τσιρογιάννη ως δημάρχου Αρταίων ήταν ο Κωνσταντίνος Χαρακλιάς (διετέλεσε αντιδήμαρχος), Δημήτριος Ευαγγέλου (διετέλεσε αντιδήμαρχος), Μιχαήλ Κοτσαρίνης (διετέλεσε αντιδήμαρχος). Στις προηγούμενες εκλογές υποψήφια ήταν η Χαρά Σφαλτού που μετά την παραίτηση του Κ. Χαρακλιά πήρε την θέση του και αυτομάτως ανεξαρτητοποιήθηκε. Στις προ προηγούμενες εκλογές υποψήφιοι ήταν ο Κωνσταντίνος Πατήλας και ο Γεώργιος Καραγιώργος (ο δεύτερος στις προηγούμενες εκλογές κατήλθε με τον Γιώργο Μπαλάγκα), οι οποίοι και είχαν εκλεγεί. Και στις προ προηγούμενες υποψήφιος αλλά για το τοπικό συμβούλιο Γαβριάς ήταν ο Δημήτριος Τζιομάκης, ο οποίος στις προηγούμενες είχε κατέλθει με τον Γιώργο Μπαλάγκα και τώρα με τον Χριστόφορο Σιαφάκα.
Άρα, εν πολλοίς, με «υλικό» από την παράταξη που εγκατέλειψαν η… επένδυση του πλάνου από τη νέα Δημοτική Αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όλο και κάτι θα διδάχθηκαν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ