Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών «Roadshow» ανά την Ελλάδα, Το Deree – The American College of Greece συναντά το κοινό της Άρτας μεταξύ 3-5 Νοεμβρίου, για μία επίσκεψη σε δύο μέρη: μία παρουσίαση των εκπαιδευτικών του προτάσεων και ατομικές συναντήσεις για τους ενδιαφερόμενους με τους συμβούλους του.

To Deree συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα και, για τρεις ημέρες, θα βρίσκεται στην Άρτα, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό για να παρουσιάσει μερικές από τις πιο σύγχρονες επιλογές και προτάσεις στον χώρο της διεθνούς ανώτερης εκπαίδευσης!

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 19:00, οι νέοι της Άρτας και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για:
• όλα όσα κάνουν το Deree κορυφαία εκπαιδευτική επιλογή
• τη σύγχρονη γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων
• τα soft skills και τους λόγους που είναι περιζήτητα στην αγορά εργασίας
• το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης ύψους 6,7 εκ. Ευρώ για το 2023-24, που δίνει την ευκαιρία στους νέους να κάνουν πραγματικότητα τις σπουδές που ονειρεύτηκαν
• το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, που επιτρέπει σε φοιτητές του ελληνικού πανεπιστημίου να ενισχύσουν τις γνώσεις και το πτυχίο τους.

Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου, οι σύμβουλοι εγγραφών του Deree θα πραγματοποιήσουν ατομικά ραντεβού αποκλειστικά με τους μαθητές της Β΄ και Γ ΄Λυκείου, ώστε να τους δώσουν κατεύθυνση για όσα τους απασχολούν.

Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν δωρεάν το “HORIZON”, το έγκυρο τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων της Orientum, ώστε να λάβουν έγκυρη καθοδήγηση σχετικά τις κλίσεις, τα ταλέντα και τα πεδία ενδιαφέροντός τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ ή να επικοινωνήσουν στο 210 600 9800 εσωτ. 1254 ή στο mpapagrigoraki@acg.edu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ