Τον Πάνο Καραγιώργο, δικηγόρο, στηρίζει ύστερα από συνεδρίασή της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Μετά τις τοποθετήσεις και την δήλωση διαθεσιμοτήτων εκ μέρους των μελών της ΝΕ για στελέχωση ενός ισ- χυρού, νικηφόρου ψηφοδελτίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η κάθοδος στις επόμενες δημοτικές εκ- λογές, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον μαχόμενο δικηγόρο, ενεργό πολίτη και έμπειρο αυτοδιοικητικό Παναγιώτη Καραγιώργο.
Κατερχόμαστε στις δημοτικές εκλογές επιδιώκοντας ταυτόχρονα, εν κινήσει, διαφανείς προγραμματικές συγκλίσεις και προσκαλώντας σε συστ- ράτευση και λειτουργική σύμπραξη τις πολιτικά και ιδεολογικά όμορες υφιστάμενες δημοτικές παρατάξεις και κόμματα. Και πέρα από τις συλλογικές εκφράσεις τους, καλούμε σ’ αυτή την συσ- τράτευση όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας που συμμερίζονται την πεποίθησή μας ότι αν συνεχιστεί η πολιτική διαχείριση του Δήμου Αρταίων από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, όπως και από όσους ήταν μέχρι πρότινος μέλη της, η τοπική κοινωνία και οικονομία θα συνεχίσουν να απονευρώνονται και η περιοχή μας θα συνεχίσει να περιστρέφεται εγκλωβισμένη σ’ ένα καθοδικό σπιράλ.
Να αλλάξουμε την πεπατημένη
Με δεδομένο, αναμφισβήτητο και εγγυημένο τον σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την αυτονομία της αυτοδιοίκησης, όπως και στην πολιτική αυτονομία του κάθε χώρου, στις διαφορετικές πολιτικές αναφορές και αυτοδιοικητικές διαδρομές της καθεμιάς και του καθενός, αλλά με την ακλόνητη πεποίθηση πως η πολιτική ταυτότητα των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης καθορίζει τη στρατηγική στόχευση, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες, το διοικητικό της πρόσωπο απέναντι στους δημότες και τις τεχνοκρατικές επιλογές και δράσεις της, καλούμε σε προοδευτική συστράτευση, για να αλλάξουμε το πεπατημένο μοντέλο και να ανακοπεί οριστικά ο αναπτυξιακός κατήφορος του Δήμου Αρταίων».
΄Όλγα Γεροβασίλη: Δήλωση με αφορμή την υποψηφιότητα του Πάνου Καραγιώργου για τον Δήμο Αρταίων, έκα- νε η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. «Η ομόφωνη απόφαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – επισημαίνει – να προτείνει στην τοπική μας κοινωνία τον φίλο Πάνο Καραγιώργο ως υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων είναι επιλογή συσπείρωσης και συστράτευσης, εφαλτήριο πολιτι- κής διεύρυνσης και πρoοίμιο εκλογικής νίκης.
Με τον Πάνο επικεφαλής της προσπάθειάς μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η κομματική επιλογή να γίνει πολιτική συμπαράταξη και στις 8 του Οκτώβρη ο Δήμος μας να ανακτήσει προοδευτική ταυτότητα, αναπτυξιακή δυναμική και κοινωνική συνοχή. Εφαρμόζοντας, από τη θέση της Δημοτικής Αρχής, ένα ολιστικό αυτοδιοικητικό πολιτικό σχέδιο με άξονες την αστική αναζωογόνηση, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ