ΟΤΑΝ ο επικεφαλής της παράταξης «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» και υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας αποστέλλει σημείωμα προς τα ΜΜΕ, με το οποίο παραθέτει σχόλιο στην στήλη «Παράτυπο» του «Ελεύθερου Τύπου» που μεταξύ των άλλων γράφει «Μη σας κάνει έκπληξη εάν τελικά το γαλάζιο χρίσμα πάρει ο Σιαφάκας», τί θέλει να πετύχει ακριβώς;
Μήπως να περάσει άραγε το μήνυμα ότι είναι πιθανό η ΝΔ να ανακοινώσει επισήμως την στήριξή της προς τον ίδιο; Ναι, αλλά δεν πρέπει να διευκρινίσει αν την θέλει ή όχι; Το λέμε διότι αν δεν κάνουμε λάθος ο συνδυασμός κατέρχεται ως «ανεξάρτητος» και «πολυσυλ- λεκτικός». Άρα δεν μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Τουτέστιν και με χρίσμα ΝΔ και «ανεξάρτητος». Να διαλέξει ένα από τα δύο και να βγει αυτό να το δηλώσει επισήμως στην περίπτωση που επιδιώκει ξεκάθαρες κουβέντες και καθαρές λύσεις.
Λίγο πριν ανακοινώσει την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων, ο Χριστόφορος Σιαφάκας όντας μέλος της ΝΔ, επισκέφθηκε τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας στήριξη κάτι που δεν διαψεύστηκε. Στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ με ομιλητή τον εκ νέου πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν εκεί. Από μια άκρη στην άλλη δηλαδή.
Έχουμε όμως και μια άλλη πληροφορία, καθ’ όλα έγκυρη. Ο πρώην αντιδήμαρχος Αρταίων βρήκε μέσω τρίτων έναν δίαυλο επικοινωνίας με τον Θανάση Νέζη που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού. Υποθέτουμε ότι δεν πήγε στην Αθήνα για να πιουν καφέ και να συζητήσουν περί ανέμων και υδάτων. Μαθαίνουμε πως πλαγιοκοπήθηκε για να εκμαιεύσει κομματική στήριξη μόνο που το ποθητόν μεταφράστηκε απλώς ως «παράτυπη» εικοτολογία σε ανυπόγραφο σχόλιο του «Ελεύθερου Τύπου».
Το μείζον, ωστόσο, δεν είναι αυτό, υποψήφιος δήμαρχος είναι και μπορεί να κάνει συνομιλητές τους πάντες. Το μείζον είναι αν ο Χριστόφορος Σιαφάκας επιθυμεί διακαώς να κατέλθει με κομματική σημαία της ΝΔ ή με την σημαία του «ανεξάρτητου». Δεν πρέπει να το ξεκαθαρίσει ώστε να γνωρίζει και το εκλογικό σώμα του Δήμου Αρταίων;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ