Ο Πάνος Καραγιώργος (φωτο) που κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έχει θητεία στην αυτοδιοίκηση, μετείχε σε εκλογικές αναμετρήσεις, προπαντός όμως διακρίνεται για την ενεργό ανάμειξη στα κοινά της πόλης και του νομού.
Από το 2003 έως το 2005 διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης όταν είχε κατέλθει υποψήφιος με επικεφαλής τον Κώστα Αντωνίου. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όταν ο Πάνος Οικονομίδης ήταν ο μεγάλος νικητής για δεύτερη φορά, με τον Πάνο Καραγιώργο να εκλέγεται. Ψηφίστηκε πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, θέση την οποία διατήρησε για δύο χρόνια (2007-2008). Το διάστημα 2009 – 2010 βρέθηκε στη θέση του προέδρου της ΑΔΑΕ ΟΤΑ. Κατήλθε επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2013 με τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του Γιάννη Παπαλέξη, δηλαδή μετά την θητεία του ως δημάρχου, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Δοκιμάστηκε ταυτόχρονα και σε αναμέτρηση για την κεντρική πολιτική σκηνή το 2015 όταν κατήλθε υποψήφιος βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ, την εποχή που ήδη είχε πάρει την κατιούσα. Διαφώνησε με επιλογές του αλλά και την ακολουθούμενη πολιτική του οπότε και εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπέβαλε από τον Ιανουάριο την διαθεσιμότητά του για υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων αλλά το κόμμα δεν ασχολήθηκε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως παρ’ όλα αυτά δέχθηκε να είναι υποψήφιος έστω και στο παρά πέντε. Σε 40 μέρες ο ίδιος καλείται να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο, κάτι που αποτολμά. Για να το αποφάσισε κάτι περισσότερο θα γνωρίζει ώστε να ριχτεί στη μάχη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ