Ο κύβος ερρίφθη από την ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗΣ για τον καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στην κεντρική συναυλία, με τον οποίο τα συμφώνησαν όλα.
Ο λόγος για τον Γιάννη Κότσιρα που στην Άρτα έρχεται για πρώτη φορά, γνωρίζοντας βεβαίως για τον «πάταγο» που γίνεται κάθε χρόνο στην κορυφαία εκδήλωση της νεολαίας του ΚΚΕ. Όχι μόνο λόγω παρουσίας ηχηρών ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά κυρίως ένεκα του «μέγα πάθους και του μέγα πλήθους». Έχει ακούσει και έχει μάθει ότι αποτελεί ξεχωριστό γεγονός που συσπειρώνει κοινό ακόμα και από γειτονικούς νομούς, οπότε μια παραπάνω… αγωνία την έχει εκφράσει όταν επιλέχθηκε για το φεστιβάλ, αρχίζοντας ήδη να διαμορφώνει και να προσαρμόζει το ρεπερτόριό του για την έτσι κι αλλιώς απαιτητική εκδήλωση.
Το φεστιβάλ φέτος διοργανώνεται την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» και δε νομίζουμε ότι «κομίζουμε Γλαύκα εις Αθήνας» αν ισχυριστούμε ότι όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το ραντεβού. Όσον αφορά την πρώτη βραδιά Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου συναυλία θα δώσει ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ παράλληλα συντάσσεται ολόκληρο το πλάνο του προγράμματος που καθώς μάς αναφέρεται περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.
Η ΚΝΕ Άρτας έχει φέτος έναν παραπάνω λόγο να ικανοποιήσει το κοινό. Το ΚΚΕ σημείωσε άνοδο στις εκλογές τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά και το φεστιβάλ είναι μια καλή ευκαιρία να το γιορτάσει μαζί με τον λαό. Κρατήστε δυνάμεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ