ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ από το κοινό δήλωσε η σκηνοθέτης του έργου «Σιγήν Ιχθύος» Κατερίνα Μπουζάνη, κάτι που εξομολογήθηκε και στους διοργανωτές.
Η παράσταση καθήλωσε πραγματικά τους θεατές με την συγκλονιστική απόδοση των ηθοποιών που ενσάρκωσαν τα βιώματα της βίας κατά των γυναικών, ένα σύγχρονο θέμα που απασχολεί έντονα την κοινωνία, τα οποία απέδωσαν με την τραγικότητα που αντιμετώπισαν τα θύματα, καθότι είναι βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες.
Ταυτόχρονα, είναι και διδακτική. Διδακτική για τις γυναίκες οι οποίες όταν ζουν αυτό το μαρτύριο η μόνη λύση για να απαλλαγούν είναι να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της σιωπής χωρίς να μένουν απαθείς. «Για μας στόχος είναι να βρει τη δύναμη έστω και μια γυναίκα να μιλήσει» δήλωσε σε συνέντευξή της προς τον «Τ» η συμπατριώτισσά μας σκηνοθέτης Κατερίνη Μπουζάνη.
Και ως προς αυτό η επιλογή της συγκεκριμένης παράστασης από το Νομαρχιακό Τμήμα Άρτας της ΑΔΕΔΥ, πέραν των άλλων, προσλαμβάνει κοινωνικές διαστάσεις. Και μια γυναίκα να βγει και να μιλήσει θα έχει πετύχει το σκοπό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ