ΚΛΕΙΣΤΑ εξακολουθούν να παραμένουν τα καταστήματα στα Ψαροπλιά κι αυτό διότι ο ενοικιαστής τους, του οποίου η εταιρεία φέρνει την επωνυμία «Άνοστρο», δεν αποσαφηνίζει αν θα τα κρατήσει ή αν θα τα εγκαταλείψει.
Αυτό που πληροφορούμαστε είναι ότι πλήρωσε το ενοίκιο έως και τον Μάρτιο, καθυστερώντας την καταβολή για τους επόμενους και πως δεν είναι και τόσο συνεργάσιμος με τον Δήμο Αρταίων, στον οποίο ανήκουν ιδιοκτησιακά. Αυτό, ωστόσο, ενδεχομένως και να έχει λιγότερη σημασία από το γεγονός ότι δεν ξεκαθαρίζει την αποδέσμευση, κάτι που μπορεί κανείς να εικάσει μετά και το άδειασμα και τη μεταφορά ολόκληρης της υλικοτεχνικής υποδομής.
Υπάρχουν ερωτήματα που προκύπτουν από την ιδιότυπη, όπως θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε, «ομηρία». Αν έχει διαφορές με τον Δήμο γιατί δεν σπεύδει να τις λύσει δικαστικά απελευθερώνοντας τον χώρο; Μήπως η λύση του συμφωνητικού μίσθωσης συνδέεται με την επιστρεπτέα προκαταβολή που έλαβε και με την οποία υποχρεώνεται σε απρόσκοπτη λειτουργία; Είναι αλήθεια ή όχι ότι διατηρεί το προσωπικό που είχε, το οποίο μετακινεί κατά περίσταση όπου παρίσταται ανάγκη σε άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις του, κάτι που επίσης συνδέεται με τους όρους της επιστρεπτέας προκαταβολής;
Απαντήσεις ενδεχομένως και να μη λάβουμε, ωστόσο όλο αυτό μοιάζει να είναι ανορθόδοξο και να μη συνιστά καθόλου κανονικότητα. Πέραν των άλλων ας σκεφτεί και συναδελφικά.
Διότι σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι αρκετοί οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τον χώρο, τους οποίους δεν μπορείς και δεν δικαιούσαι να κρατάς μόνιμα στο… περίμενε.
Ας ξεκαθαρίσει, λοιπόν, τι θέλει, διότι όπως μαθαίνουμε πιέσεις και μάλιστα ασφυκτικές από τον Δήμο γίνονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ