«Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και έκλεισε, όπως πάντα, με τον καλύτερο και διασκεδαστικότερο τρόπο: το 9ο τουρνουά ποδοσφαίρου και δραστηριοτήτων που οργάνωσε η Palso Άρτας αποκλειστικά για τους μαθητές που φοιτούν στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών των μελών» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Τύπου.
Στην ίδια ανακοίνωση ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας, προσθέτει: «Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 195 παιδιά σε 14 ομάδες με τα πλέον ευφάνταστα ή αισιόδοξα ονόματα. Δύο κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και 26 αγώνες πλην των τελικών. Μια πραγματική γιορτή που κράτησε περίπου έξι ώρες!
Νικητές στον τελικό των ομάδων δημοτικού οι πανάξιοι Black Mamba, ενώ στην κατηγορία γυμνασίου οι Rizzlers σήκωσαν το κύπελλο. Μεγάλο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσίασε ο αγώνας μεταξύ Rizzlers και Palso United! Το επίλεκτο ρόστερ της Palso United, που αποτελείται από συναδέλφους, ενίσχυσαν οι αντιπρόσωποι των εκδοτικών οίκων – χορηγών μας, ο γιατρός της διοργάνωσης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φώτης Φώτης, που επίσης σφύριξε πολλούς αγώνες, οι μεταγραφές από την Πορτογαλία Pedro Da Silva και από το Αγρίνιο Γιάννης Βλάχος, σύζυγος της γενικής γραμματέως Palso Αιτωλοακαρνανίας Αλεξάνδρας Καρακώστα. Παρόντες στο στάδιο παρακολούθησαν όλες τις φάσεις μαζί μας ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Παπακώστας και το επίτιμο μέλος Κώστας Πεταλάς.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρταίων για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου καθώς και το προσωπικό του, τον προπονητή Pro UEFA Ανδρέα Λαυδαριά για τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του ποδοσφαιρικού μέρους, την προπονήτρια του τμήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής Πύρρος Άρτας Στέλλα Βάκκα για την οργάνωση των δραστηριοτήτων, τον αντιπρόεδρο εξετάσεων Γιώργο Λαυδαριά και τον συνάδελφο Κυριάκο Ξανθόπουλο, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, για την άψογη διαιτησία και την εμπέδωση του fair play, το LS CENTER για την παροχή του ηχητικού συστήματος, τον γιατρό Λευτέρη Μάλλιο, το Σωματείο RACOON FC για τη διάθεση του εξο- πλισμού, τους πολύτιμους χορηγούς μας Burlington Books, Express Publishing, Grivas Publications για τα μπλουζάκια των τελικών, Hamilton House για τα κύπελλα και τα μετάλλια, Grivas Publications, MM Publications, Spo-rts House για τα δώρα των κληρώσεων, τους συναδέλφους που στήριξαν την εκδήλωση με την συμμετοχή και την υπομονή τους, τους γονείς που διέθεσαν το απόγευμά τους στο γήπεδο ενθαρρύνοντας την συμμετοχή των παιδιών σε ωραίες δράσεις, την καυτή κερκίδα και τέλος τα παιδιά που έφτιαξαν τις δικές τους ομάδες και έπαιξαν τόσο όμορφα. Καλό καλοκαίρι! Και του χρόνου με υγεία και ενθουσιασμό».
Για τον Σύλλογο υπογράφουν η πρόεδρος Βέκη Αθανασάκη και η γραμματέας Ευαγγελία Ντούλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ