ΜΕΓΑΛΗ ήταν η συμμετοχή αθλητών ΑμΕΑ στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας την Δευτέρα 26 Ιουνίου ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αγία Θεοδώρα» και ακόμα μεγαλύτερη η χαρά των γονέων και κηδεμόνων που τα έβλεπαν να ζουν ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές.
Σε ανακοίνωση Τύπου του Συλλόγου, σημειώνεται: «Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν στο τρέξιμο, ακόντιο και στο άλμα εις μήκος υπό τις οδηγίες του κ. Ζαρκάδα και με την βοήθεια όλων των εκπαιδευτών.
Τα συναισθήματα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παιδιών που δεν σταμάτησαν να γελούν, να χειροκροτούν τους συναθλητές τους δείχνοντας ότι απολάμβαναν το κάθε λεπτό. Στο τέλος των αγωνισμάτων η διαδικασία της βράβευσης δημιούργησε την εικόνα μιας όμορφης και ζεστής γιορτής μεταξύ όλων των παρευρισκομένων περνώντας το μήνυμα “Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί”. Τέλος, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχε το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Αρταίων, το ΚΔΗΦ “Αγία Θεοδώρα”, το ΚΔΗΦ “Αγκαλιά”, το τοπικό πρόγραμμα Άρτας Special Olympics με υπεύθυνο της οργάνωσης τον γυμναστή Χρήστο Ζαρκάδα.
Το παρόν στην συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος ΔΗΚΕΔΑ Παντελής Κωλέτσος, ο πρόεδρος των Νεφροπαθών Άρτας Σωτήρης Ζάχαρης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ