«ΕΙΜΑΙ πολύ ικανοποιημένος από την συμμετοχή των συνδημοτών μας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, όπως επίσης και από τον ενθουσιασμό και την όρεξη των προσώπων που απαρτίζουν, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στον τόπο μας, αλλάζοντας νοοτροπίες και υλοποιώντας το όραμά μας…» ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου ο επικεφαλής Χριστόφορος Σιαφάκας.
Παράλληλα με την ανακοίνωση απέστειλε προς τις εφημερίδες μια και μοναδική φωτογραφία από τη συγκέντρωση (την δεύτερη) των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Άρτα, υπεύθυνα Μαζί», στην οποία διακρίνεται και ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Χαρακλιάς. Ο ίδιος δεν έκανε έως τώρα επίσημα γνωστή την προσχώρησή του, όμως η παρουσία του δείχνει ότι μαζί πορεύονται. Κι ας είχε δώσει τα χέρια με τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη με αψευδή μάρτυρα την φωτο με φόντο το Κάστρο. Να τα θυμίζουμε κι αυτά.
Μήπως στο λεχθέν «ενθουσιασμό και την όρεξη των νέων προσώπων…» ο επικεφαλής θάπρεπε κάτι να συμπληρώσει και για τους παλιούς; Εκτός κι αν το κάνει όταν δει ότι διασφαλίζεται η… χημεία μεταξύ νέων και παλιών. Που υπενθυμίζεται ότι είναι οι διατελέσαντες και διατελούντες σύμβουλοι Δημήτρης Ευαγγέλου, Κώστας Χαρακλιάς, Χαρά Χουλιάρα (μεταγραφή από «Δημοτική Αναγέννηση») και ίσως ο προσφάτως παραιτηθείς από αντιδήμαρχος Μιχάλης Κοτσαρίνης. Ο οποίος κι αυτός είχε δώσει το χέρι του (φωτο) για κοινή πορεία με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη. Από μπέσα πάντως πάμε καλά με κάποιους από τους παλιούς…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ