ΕΝΑ πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας προς όλους όσοι βρέθηκαν για να ενώσουν την χαρά τους για τη βάφτιση του Κωνσταντίνου μας στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στον Γυμνότοπο Πρέβεζας την Κυριακή 18 Ιουνίου.
Σ’ αυτή την ξεχωριστή για μάς στιγμή νοιώσαμε το μεγαλείο της αγάπης αλλά και της ευτυχίας που μπορεί να αισθάνεται κάθε γονέας όταν ο άνθρωπος απλώνει το ζεστό του χέρι για να αγγίξει την ψυχή. Και πραγματικά μάς την άγγιξε. Τόσο πολύ που διαπέρασε στο κορμάκι του γιου μας Κωνσταντίνου πάλλοντας από χαρά την καρδούλα του.
Δεν κοιμήθηκε καθόλου εκείνη τη μέρα. Συμμετείχε στη γιορτή, στη δική του γιορτή, και σεις όλοι ήσασταν δίπλα του για να τού υπενθυμίζετε ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο όμορφος, πιο λαμπερός όταν φωτίζεται από τρυφερές ματιές και γλυκά χαμόγελα. Κι όταν έφτασε το βράδυ έκανε τον πιο ήρεμο ύπνο. Όχι από κούραση αλλά ίσως από το όνειρο του ποιητή για τους ανθρώπους που όταν χαμογελάνε ένα μικρό χελιδόνι φεύγει μέσα από τα άγρια γένια τους…
Θέλουμε, επίσης, να μεταφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στέλνοντας τις ευχές τους σε τηλεφωνικές επικοινωνίες. Νοερά, ωστόσο, ήταν κοντά μας.
Ιδιαίτερες, βεβαίως, οι ευχαριστίες προς τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλίνικο, προεξάρχοντος του οποίου τελέστηκε η βάπτιση, έχοντας δίπλα του τον ιερέα του χωριού πατέρα Δημήτριο και φυσικά προς τον φίλο Γιάννη Παπαγιάννη που ως ιεροψάλτης παίρνει άριστα. Όλα μένουν μια γλυκιά ανάμνηση. Σφίγγουμε σ’ όλους του χέρι μας. Θερμά τα ευχαριστώ για μια ακόμα φορά.
Βασίλης Παππάς – Βίκυ Καινούργιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ