ΑΠΟ τοπικό συμβούλιο Αρταίων στο οποίο είχε εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο «Αρτινών Συνεργασία», ο Δημήτρης Χρηστάκης θα είναι αυτή τη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αρταίων.
Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε επισήμως από τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη με την εξής σημείωση: «Στα χρόνια που πέρασαν οι άνθρωποι της υγείας απέδειξαν ότι το επάγγελμά τους είναι πραγματικό λειτούργημα. Και στην τοπική μας κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι που ξεχώρισαν για τη βοήθεια που προσέφεραν στους συμπολίτες μας, αλλά και για την στήριξη στους υγειονομικούς μας».
Ο Δημήτρης Χρηστάκης είναι νοσηλευτής του νοσοκομείου Άρτας και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων σ’ αυτό, καθώς και στα Κέντρα Υγείας. «Ανάμεσα σ’ αυτούς που ξεχώρισαν – προσθέτει ο κ. Τσιρογιάννης – ήταν και ο Δημήτρης, με αποδεδειγμένη παράλληλα διάθεση προσφοράς και στο Δήμο μας καθώς το μέχρι στιγμής έργο του είναι επιτυχημένο».
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είναι και εκλεγμένος αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας της πόλης, με τον δήμαρχο να επισημαίνει επιπλέον: «Από σήμερα άλλος ένας άξιος συμπολίτης μας βρίσκεται στο ψηφοδέλτιό μας. Ο Δημήτρης θα συνεχίσει με την ψήφο σας να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να βοηθά την κοινωνία μας. Είμαστε περήφανοι. Καλή σου επιτυχία, φίλε Δημήτρη». Άλλος ένας εκπρόσωπος του υγειονομικού χώρου στον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» οπότε εξασφαλίζει… πρώτες βοήθειες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ