ΑΠΟ το λύκειο Κομποτίου στην θέση διευθυντή του 3ου λυκείου Άρτας, τοπο- θετήθηκε ο επιστήθιος φίλος και μόνιμος – καθόλα πολύ- τιμος – συνεργάτης του «Τ» Κώστας Κωσταβασίλης, ιστορικός και φιλόλογος.
Αναγνωρίστηκε φυσικά η επιστημονική του επάρκεια, το έργο του γύρω από το γνωστικό του αντικείμενο, οι διοικητικές του ικανότητες και η διδακτική του εμπειρία, στοιχεία που νομίζουμε ότι αξιολογούνται σοβαρά για την τελική επιλογή μέσω των κρίσεων. Όχι ότι το λύκειο Κομποτίου που υπηρέτησε, επίσης από τη θέση διευθυντή, δεν είναι άξιο λόγου, όμως το 3ο είναι μια πολυδύναμη σχολική μονάδα με πλούσιο ιστορικό φορτίο και θα λέγαμε πολύ υψηλών απαιτήσεων ένεκα και του μεγαλύτερου αριθμητικά μαθητικού πληθυσμού.
Είμαστε σίγουροι πως ο νέος διευθυντής θα ανταποκριθεί με πληρότητα στις απαιτήσεις αυτές και είναι τυχεροί εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι μαθητές που θα έχουν στο τιμόνι έναν άνθρωπο γαλουχημένο με αρχές, με ηθικές αξίες, έναν ακέραιο χαρακτήρα, έναν άνθρωπο με ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
Φίλε Κώστα, σου ευχόμαστε καλή δύναμη. Και εις ανώτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ