«Με γοργούς ρυθμούς, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων, προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου κυκλικού κόμβου επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων πλησίον της οδού Ελ. Βενιζέλου, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Ηπείρου».
«Το σημείο των εργασιών – προστίθεται – επισκέφτηκε ο Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Σωτήρη Χρηστούλη, υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας και τον ανάδοχο του έργου. Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η ολοκλήρωσή του αναμένεται εντός του έτους.
Πρόκειται για το έργο το οποίο αφορά την αναδιαμόρφωση του ισόπεδου σηματοδοτούμενου τετρασκελούς κόμβου στην διασταύρωση με τις οδούς Αγίου Αρτεμίου και Αιακιδών. Ο νέος κυκλικός κόμβος θα έχει συνολική διάμετρο 36 μέτρα με δύο λωρίδες κυκλοφορίας, φωτισμό led και δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλων οχημάτων». Ανάμεσα στα άλλα ο δήμαρχος Αρταίων, δήλωσε: «… Ευελπιστούμε ότι ολοκληρωθεί έως τέλος Οκτωβρίου. Στο σημείο που θα κατασκευαστεί ο νέος κόμβος επικρατούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση και ήταν υπαρκτός ο κίνδυνος για ατυχήματα. Οπότε αφενός δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας για πεζούς και οδηγούς ενώ για την διευκόλυνση των οδηγών που θέλουν να σταθμεύον τα οχήματα τους, το επόμενο διάστημα θα ασφαλτοστρώσουμε και το parking δίπλα στην αστυνομία για δωρεάν στάθμευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ