ΕΜΦΑΣΗ στην συνεργασία των Δήμων Αρταίων και Πρέβεζας για την από κοινού περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, έδωσαν σε συνάντηση που είχαν οι δήμαρχοι Χρήστος Τσιρογιάννης και Νίκος Γεωργάκος αντίστοιχα.
Πρόπλασμα προς τον σκοπό αυτό, όπως άλλωστε σημειώθηκε, αποτελεί η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των Δήμων που «βρέχονται» από τον Αμβρακικό κόλπο με την ΜΟΔ (Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης) για μια Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) για προστασία, αξιοποίηση και ανάδειξη του σπάνιου υδροτόπου.
«Με την υπογραφή της ΟΧΕ – τόνισε ο Χρ. Τσιρογιάννης – ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για χρηματοδότηση του Αμβρακικού με έργα και δράσεις, την σύνδεση Άρτας και Πρέβεζας μέσω Ιόνιας οδού, αλλά και την παραχώρηση δημόσιων εκτάσεων εντός των πόλεων στους Δήμους». Και πρόσθεσε: «Η Άρτα είναι πλέον αποδεκτό από όλους πως μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης του τουρισμού. Και δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο γεγονός που μόνο υπερηφάνεια με γεμίζει, όταν δηλαδή βλέπουμε την πόλη μας να σφύζει από ζωή τα τριήμερα, στα αθλητικά γεγονότα και στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Αλλά και με το καινούργιο ξενοδοχείο που άνοιξε στην πόλη μας. Η Άρτα μπορεί και εμείς είμαστε δίπλα της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ