ΑΝ κρίνουμε από τα όσα είπε στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV» των Ιωαννίνων ούτε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης θέλει την σιδηροδρομική σύνδεση Καλαμπάκα – Ιωάννινα – Ηγουμενίτσα.
Η ερώτηση έγινε μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί «σφαίρας επιστημονικής φαντασίας» για το συγκεκρι- μένο έργο, με τον κ. Καχριμάνη να υπερθεματίζει: «Πρέπει να προσγειωθούμε… Δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να σηκώσει την κατασκευή ενός έργου για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου. Μην τα βλέπουμε επιδερμικά τα πράγματα…».
Εκτός αυτού επιφύλαξε διθυράμβους για τον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Έτσι μιλάει ένας ηγέτης, ένας που μπορεί να ταράξει τους πάντες και να βγούμε από τον λήθαργο…», «…είναι δήλωση ενός αρχηγού που έχει σοβαρότητα και όχι ανευθυνότητα…», «…αγωνίζεται να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, χωρίς να σκέφτεται το πολιτικό κόστος όταν μιλάει…».
Μέλι, πολύ μέλι, μόνο που δεν καταλάβαμε αν τόχει και τόσο πολύ ανάγκη γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν του… λείπει. Όσο για την άποψη και του περιφερειάρχη για την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου, γιατί αλήθεια δεν τάλεγε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο ζήτησε ομόφωνα από το υπουργείο Υποδομών να εξετάσει την ωρίμανση του έργου; Ποιος αλήθεια πρέπει να βγει από τον λήθαργο, όλοι εμείς ή κάποιοι άλλοι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ