Τον αποκλεισμό των κτιριακών υποδομών της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένα εξεταστικό κέντρο στο νομό για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, έφερε με ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.
Στην ερώτηση που συνυπογράφει και ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, επισημαίνεται ότι «για έναν ολόκληρο νομό άνω των 60.000 κατοίκων δεν εγκρίθηκε ούτε ένα εξεταστικό κέντρο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στον Τύπο ο εν λόγω σχεδιασμός έγινε και για οικονομικούς λόγους. Φυσικά, ουδεμία πρόβλεψη υπάρχει για το ενδεχόμενο πολύ κακών καιρικών συνθηκών, που θα δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ τις οδικές μετακινήσεις.
Διαμορφώνεται, επομένως, μια κατάσταση, όπου η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών εξαναγκάζουν σε πρόσθετα έξοδα νέους ανθρώπους που κατά πάσα πιθανότητα είτε είναι άνεργοι είτε επισφαλώς εργαζόμενοι και υπαμειβόμενοι. Ενδεχομένως, μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς να αυτοαποκλειστούν και να μην προσέλθουν στις εξετάσεις, λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων, καταδικάζοντάς τους σε μόνιμη ανεργία και επισφάλεια». Ο διαγωνισμός θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ