Κατάλαβες Βασίλη τί γίνεται στο χωριό και δεν φαίνεται; Ο ναζιστής Χίτλερ είχε στο μάτι την «μάνα» ΕΣΣΔ.
Αφού κατάπιε σε μια νύχτα όλη την Ευρώπη έβλεπε προς Ανατολάς. Την αρκούδα άμα την πειράξεις, Έλληνα, Γερμανέ, ΗΠΑ πέθανες… πέθανες. Ο μέγας αρχηγός της εργατιάς Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τσουγκασβίλι (Γεωργιανός… μπήκες;) για να οργανωθεί γιατί τάξερε αυτά του Χίτλερ από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, Βασίλη, υπέγραψε σύμφωνο φιλίας: Μολότοφ – Ρίμπεντροπ, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών. Οργανώθηκε. Να μην τα πολυλογώ. Στόχος του Χίτλερ ήταν η «μάνα» όπως και του Ναπολέοντα. Γνωστά. Τους έγινε ο λάκκος. Λίγο οι «Μακί» (Γαλλία), λίγο οι «Παρτιζάνοι» του μετέπειτα προδότη Ιωσήφ Μπρόζνι. Μόνο η χώρα μας αντιστάθηκε. Η Ελλάδα. Γνωστά.
Σήμερις, λοιπόν, 1950… 2023 περικυκλώνουν ξανά την Ρωσία. Όπως έστρωσε η πρώην «μάνα». Τα διέλυσαν όλα. Ο Πούτιν είναι οχτρός τους τώρα. Μέχρι το 2010 είχαν όλοι, ΕΕ, ΗΠΑ, άλλα κρατίδια, τους Γκορμπατσόφ, Γέλτσιν, Πούτιν (σιχαμεροί), τους είχαν αγαπητικούς.
Αίφνης είδε ο Πούτιν ότι απλώνεται όπως ο Χίτλερ τότε, και τώρα απειλεί. Καλά κάνει. Ίδια φάτσα, σκατόφατσα, είχαν και έχουν. Όμοιος, ομοίω… Ρωσία σημαδεύουμε με τα αεροπλανοφόρα. Ρωσία, αυτή σημάδευε ο πρώην… που έφτιαξε βάση εις Αλεξανδρούπολη και ο Κούλης την αύξησε… (Κοζάνη), εις Σκόπελο (καπ’ εκεί), εις Στεφανοβίκειο (Βόλος) φούλ τα αεροπλάνα. Σημαδεύουν την Ρωσία. Το Στεφανοβίκι είχε και ομάδα στην Γ’ εθνική. Έκατσε δύο έτη και… πουφ. Τώρα είναι αγαπητικός των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ ο βρωμιάρης Ζελένσκι. Φασίστας, φονιάς, ναζιστής. Να σας καλέσω στον Art Tv να πδείστε απ’ τα παραθύργια. Βάσεις, πυρηνικά… Χυδαιολογείτε στα κωλοκάναλα, στας εφημερίδας. Είστε νικητές. Τρομάρα σας! Μια να ρίξει ο Πούτιν πάτε αδιάβαστοι. Προσοχή κάθεστε στα αφεντικά σας ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ και στον βρωμιάρη ναζιστή Ζελένσκι. Κακομοίρηδες πόσο ραγιάδες ρε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ