«Κλείδωσε» απ’ ότι όλα δείχνουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Άρτα ενόψει των εθνικών εκλογών, το οποίο είναι πλήρως ανανεωμένο και σε μεγάλο ποσοστό με ανοίγματα στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς.
Κατά αλφαβητική σειρά, όπως μαθαίνουμε, συγκροτείται από τους Γιώργο Αλιφτήρα (συνδικαλιστή και στέλεχος του κόμματος), Μπάμπη Πεσλή (αγροτοσυνδικαλιστή), Σοφία Τσώλα (δικηγόρο) και Λαμπρίνα Σκορίλα (συνδικαλίστρια). Αν δεν κάνουμε λάθος μέλος του ΚΚΕ είναι μόνο ο Γιώργος Αλιφτήρας, πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κι όλοι οι υπόλοιποι φίλα προσκείμενοι.
Η Σοφία Τσώλα είναι αυτή που το 2020 όταν είχαν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις λόγω κορωνοϊού σπάζοντας το ΚΚΕ Άρτας το «εμπάργκο» και διοργανώνοντας από κοινού την εκδήλωση για το «Πολυτεχνείο» με τον Δικηγορικό Σύλλογο, κατέθεσε το στεφάνι στο μνημείο επί της πλατείας Αγίου Δημητρίου εκ μέρους του. Μπάμπης Πεσλής και Λαμπρίνα Σκορίλα είναι γνωστοί για την αγωνιστική τους δράση οπότε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όπως βέβαια και για τον Γιώργο Αλιφτήρα.
Το ψηφοδέλτιο, εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως σε κάνα δυό εβδομάδες, όχι φυσικά ότι οι υποψήφιοι δεν ξεκίνησαν τις άμεσες επαφές τους με το λαό. Αν μη τι άλλο καθ’ όλα μάχιμοι και οι τέσσερις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ