ΝΑ μείνει με την αίσθηση ότι επιτέλεσε και με το παραπάνω το καθήκον του από την θέση διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου τα τελευταία 11 χρόνια ο Αριστοτέλης Μπακόλας, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από τις αρχές του νέου χρόνου.
Είναι κάτι που αναγνωρίζεται όχι μόνο υπηρεσιακά, αλλά και από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, πρωτίστως όμως από τους Αρτινούς πολίτες. Άριστος γνώστης των τεχνικών υποδομών του νομού έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των εκτελούμενων έργων, τα οποία γνωρίζουμε ότι επιτηρούσε από πολύ κοντά.
Ο ίδιος υπηρέτησε παράλληλα την αυτοδιοίκηση ως αιρετός στον Δήμο Αρταίων, την ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων), αλλά και το Νομαρχιακό Συμβούλιο, οπότε είχε άμεση αντίληψη του τρόπου που ως διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων θα έπρεπε να διαχειριστεί τα θέματα των υποδομών. Η άμεση επικοινωνία με τις αρχές του κάθε τόπου ήταν επίσης ένα από τα ισχυρά του «όπλα».
Εν τω μεταξύ δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις συνδυάσει τον αυτοδιοικητικό και υπηρεσιακό βίο με τα περισσότερα έργα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι μια ζωή ολόκληρη. Άρα έμαθε, γνώρισε και έκανε πολλά, έχοντας πλήρη εικόνα. Κι επειδή αγωνιά, νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον τόπο εξακολουθεί να παραμένει ένας πολύτιμος σύμβουλος για όσους ζητάνε τη γνώμη του. Ως εκ τούτου καθ’ όλα χρήσιμος.
Από την πλευρά μας τού ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός και καλοφάγωτη η σύνταξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ