ΟΧΙ, δεν αδικούμε τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Άρτας Βασίλη Μπαλάσκα, οδοντίατρο, ο οποίος πράγματι είχε πατήσει πόδι προκειμένου να χτυπήσει τα κακώς κείμενα στο ακτινολογικό τμήμα εξαιτίας της ανισορροπίας που προκαλούσε με την συμπεριφορά του γιατρός που ήταν πρωταγωνιστής του πρόσφατου ξυλοδαρμού με συνάδελφό του.
Του έδειξε να καταλάβει από την αρχή ότι δεν ήταν διατεθειμένος να ανεχθεί ιδιοτροπίες που θα διατάρασσαν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και παράλληλα την αποφασιστικότητά του να διαχωρίσει την ήρα από το στάρι. Τις στιχομυθίες μαζί του τις θυμούνται υγειονομικοί, οι οποίοι μάς τις έθεσαν υπόψη με αφορμή το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στο προηγούμενο φύλλο για τα όσα ανιστόρητα επισυμβαίνουν σήμερα.
Δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του ο Βασίλης Μπαλάσκας με τον γιατρό να βρίσκει τον… μάστορά του αντιλαμβανόμενος ότι εκεί κουμάντο κάνουν άλλοι κι όχι η αφεντιά του. Ώσπου τελικά βρήκε τα σκούρα παραμένοντας εκτός με «ειδικό καθεστώς» για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για να τα καταφέρει ωστόσο όλα αυτά κάποιος χρειάζεται να διαθέτει πυγμή και – κατά το κοινώς λεγόμενο – κότσια. Και ο πρώην διοικητής απέδειξε πως τα διαθέτει. Σήμερα όμως τί γίνεται…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ