ΠΡΩΤΗ επιλαχούσα του συνδυασμού της πλειοψηφίας «Αρτινών Συνεργασία» Δήμου Αρταίων είναι η Χαρά Σφαλτού, δικηγόρος, η οποία αποδέχθηκε την θέση της δημοτικής συμβούλου που θα την αναλάβει κιόλας μετά την παραίτηση και συνάμα παράδοση της έδρας από τον Κώστα Χαρακλιά.
Θα προηγηθεί ορκωμοσία της που θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει έως σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, διότι σήμερα επίσης πραγματοποιείται δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ναι μεν έχει τη σημασία της, όπως εξίσου μεγάλη σημασία έχει η τακτική που θα ακολουθήσει η νέα σύμβουλος. Πληροφορούμαστε, λοιπόν, ότι η Χαρά Σφαλτού στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όχι σήμερα) πρόκειται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της. Δεν θα είναι δηλαδή δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό με τον οποίο είχε κατέλθει στις προηγούμενες εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε βρίσκεται περισσότερο κοντά προς τον ανεξαρτητοποιηθέντα Χριστόφορο Σιαφάκα, ο οποίος ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος. Για το αν θα είναι κιόλας υποψήφια του συνδυασμού του ή όχι παραμένει άγνωστο.
Σε κάθε περίπτωση θα μετρηθεί κι αυτή στους ανεξαρτητοποιηθέντες που θα είναι τρεις (Χριστόφορος Σιαφάκας, Δημήτρης Ευαγγέλου, Χαρά Σφαλτού) συν ο παραιτηθείς Κώστας Χαρακλιάς. Ρήγμα οπωσδήποτε σημειώνεται στον συνδυασμό του δημάρχου, όμως φαίνεται πως βρίσκει τα… υλικά για να το επουλώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ