Επιστολή με την οποία κάνει γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό “Αρτινών Συνεργασία” του δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, μάς απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Χριστόφορος Σιαφάκας.

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα: «Κύριε πρόεδρε, υπηρέτησα το Δήμο Αρταίων από διάφορες θέσεις, κάτι το οποίο ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Πιστεύω ότι με τη στάση μου, την εργατικότητά μου και την πορεία μου διαχρονικά τίμησα την επιλογή των συνδημοτών μου και με υπερηφάνεια λέω ότι από κάθε θέση που ανέλαβα, με συνέπεια υπηρέτησα το λαό της πόλης μας και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν δίνοντας ολόψυχα τον καλύτερό μου εαυτό.
Σήμερα όμως δεν επιθυμώ να συνεχίσω. Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό έχει νόημα όταν συνοδεύεται από ενθουσιασμό, ενδιαφέρον αγώνα, ομαδικότητα και κυρίως όταν σ΄αυτόν υπάρχει συνοχή και ισοτιμία.
Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, διαχωρίζω όμως τη θέση μου και σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τα την παράταξη «Αρτινών ΣυνΕργασία» του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. Δεν πρόκειται να είμαι υποψήφιος με τον εν λόγω συνδυασμό στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, διότι επιθυμώ να είμαι ανεπηρέαστος στις όποιες αποφάσεις μου σε σχέση με αυτές.
Το ενδιαφέρον μου φυσικά για το Δήμο δεν σταματά και θα συνεχίσω να μάχομαι γι΄αυτόν με όλες μου τις δυνάμεις. Η ψήφος μου σε κάθε περίπτωση, από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, θα είναι προς το συμφέρον πάντα των δημοτών και του τόπου μας στο διάστημα αυτό. Μετά τιμής, Χριστόφορος Σιαφάκας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here