Για μια ακόμη φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη ξαναχρησιμοποιεί την ίδια πολιτική «καραμέλα» ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να επικρατήσει εκλογικά στην Άρτα και ο νομός να γίνει μπλε.


Το είχε ξανακάνει την παραμονή των βουλευτικών εκλογών του 2019, όταν η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες (σσ αρκετά προοδευτική διακυβέρνηση!) έδωσε τα πάντα και επιστράτευσε τους πάντες για να αλώσει το κάστρο της Άρτας. Και όμως παρά την λυσσαλέα τους προσπάθεια η Άρτα άντεξε και η ΝΔ αύξησε την δύναμή της σε σχέση με το 2015 κατά 4.800 ψηφοδέλτια, ενώ η πρωτιά κρίθηκε για περίπου μια ποσοστιαία μονάδα κι αυτό ήταν αποτέλεσμα εκατοντάδων ρουσφετολογικών πρακτικών. Οι παροικούντες την τοπική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
Αυτό λέει και τώρα η κ. Γεροβασίλη, όπως και το 2019 που ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από την Άρτα να τον βοηθήσουμε να γίνει και “ο νομός μας μπλε”. Ούτε η Άρτα ούτε η Ελλάδα θα γίνει το μπλε λάφυρο των νεοφιλελεύθερων αντικοινωνικών σχεδίων του». Και όμως, αν στην Άρτα επιστρατεύτηκε κάθε μέ- σο για να κερδίσει την οριακή πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας υπήρχε άλλη άποψη και ο Ελληνικός λαός έδωσε τη νίκη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προ ημερών με στόμφο, είπε ότι γίνεται ενεργοποίηση όλου του μηχανισμού της κυβέρνησης, συναντήσεις υπουργών σε σπίτια, στοχ- ευμένες μαζικές περιοδείες σε μέρη με ισχυρή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, κλπ και διευκρίνισε: «Όπως πχ στην περιοχή μου, την Άρτα, όπου την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα θα παρευρίσκονται ταυτόχρονα έξι στελέχη της ΝΔ. Ο νομός Άρτας είχε παραμείνει πλειοψηφών κόμμα με 40 % ο ΣΥΡΙΖΑ και στις τελευταίες εκλογές. Άρα το στοίχημά τους είναι αυτές οι περιοχές να ξαναγίνουν μπλε, όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι».
Το θέμα κ. Γεροβασίλη δεν είναι τι λέτε εσείς, αλλά τι λένε οι πολίτες. Η εποχή των υποσχέσεων και των ρουσφετιών τελείωσε. Οι πολίτες κάνουν τις συγκρίσεις τους. Ξέρουν τί έγινε και επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου και τί γίνεται επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Μακρύς ο κατάλογος για όσα δεν έγιναν επί συγκυβέρνησης του Αρτινού μας πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο. Βάλτωσαν πολλά και δεν προχώρησε επί της ουσίας τίποτα.
Όμως, τα δύσκολα είναι πίσω μας, και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στους πολίτες και όχι ψέματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ως ΝΔ είμαστε δίπλα, κοντά στους πολίτες, όσο κανένας άλλος και αυτό φάνηκε και από την προ ημερών επίσκεψη εργασίας του πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου που ενόχλησε την κ. Γεροβασίλη. Και λογικό είναι, καθώς επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαμε τέτοιες επισκέψεις.
Εμείς, ως ΝΔ, δεν θυμόμαστε τους πολίτες όταν είναι η ώρα των εκλογών και αυτό το αποδεικνύει η δράση και το έργο μας. Και σε κάθε περίπτωση, ο μόνος μας κριτής είναι ο Ελληνικός λαός, αυτός θα αποφασίσει και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ακόμη πιο ισχυρή εντολή στη ΝΔ. Και παράλληλα, η Άρτα θα επιλέξει και πάλι Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, προς μεγάλη απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ και τοπικά.
ΥΓ: Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Γεροβασίλη πιστεύει ότι θέλουμε να βάψουμε το νομό μπλε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλάνη. Μην λησμονούμε ότι μπλε είναι το χρώμα της Ελλάδας.
*Ο Ντίνος Παπαδημητρίου είναι
πολιτευτής Άρτας της ΝΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here