ΤΟΥΣ μαλώνει από πάνω κιόλας τους δημάρχους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας (φωτο) και ξέρετε γιατί; Διότι τόλμησαν (!) δια της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) να πουν ότι άλλα ήταν τα κριτήρια που ζήτησαν για την επιχορήγηση λόγω αύξησης του ενεργειακού κόστους και άλλα έλαβε υπόψη το υπουργείο.


Στην απάντηση προς την ΚΕΔΕ απομονώνουμε την φράση του κ. Πέτσα, η οποία πληροφορούμαστε ότι δεν άρεσε καθόλου στους δημάρχους. Σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Μου προκαλεί, επί της αρχής, εντύπωση τόσο το ύφος όσο και το περιεχόμενο της επιστολής…».
Σημειώνει και κάτι άλλο, επίσης εξοργιστικό ο αναπληρωτής υπουργός: «…Η επιστολή σας αδικεί εσάς και ελάχιστα από τα μέλη σας που φαίνεται να διεκδικούν πόρους από τους Έλληνες φορολογουμένους που δεν τους αναλογούν…». Καλά μάς έπεισε! Όταν βρίσκονται στα δύσκολα βάζουν «ασπίδα» τους φορολογούμενους. Αφού πρώτα τούς έχουν εξοντώσει.
Αν δεν κάνουμε λάθος ο Στέλιος Πέτσας είναι εξωκοινοβουλευτικός, δηλαδή δεν κατέχει κοινοβουλευτική έδρα και ως εκ τούτου δεν είναι ψηφισμένος από το λαό. Πώς μιλάει επομένως έτσι σε αιρετούς που έχουν και κατέχουν την λαϊκή ετυμηγορία; Μήπως να τού το θυμίσετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ