ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ αίτημα της διοίκησης, προπαντός όμως της κοινωνίας, το θέλησε και ο ίδιος οπότε ο χειρουργός Παύλος Στασινός παραμένει για έξι ακόμα μήνες στο πόστο του, κάτι που γίνεται δεκτό με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και ανακούφιση.


Ο εξαίρετος γιατρός επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί 30 Ιουνίου, διατυπώθηκε ωστόσο αίτημα προς 6η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) και υπουργείο Υγείας από την διοίκηση να παραμείνει για ένα διάστημα στην θέση του, η οποία και έλαβε την σχετική έγκριση.
Απ’ ότι φαίνεται ελήφθη σοβαρά υπόψη η αναγκαιότητα της παραμονής αλλά και της προσφοράς του, ενώ παράλληλα αποφεύχθηκε τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες η αποδυνάμωση της Χειρουργικής Κλινικής. Που, ωστόσο, θα επέλθει αν δεν φροντίσουν ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες προσλήψεις. Διότι δεν είναι μόνο ο Παύλος Στασινός που βγαίνει στη σύνταξη. Ακολουθούν και οι επίσης ικανότατοι και άρτια καταρτισμένοι χειρουργοί Κώστας Παπαμιχαήλ και Σπύρος Μόσχος. Πέραν των άλλων δεν θα πρέπει να αποτελέσουν παραδείγματα όσο βρίσκονται εκεί και σ’ όσους θα παραδώσουν την σκυτάλη;
ΒΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ