Με το «Green award 2021», με αφορμή την συμμετοχή του στην περσινή «Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα», βραβεύτηκε για τις δράσεις του που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Νικ. Σκουφά.


Το βραβείο απονεμήθηκε επίσης και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, μέσω των μεγάλων έργων υποδομών που υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται υπό κατασκευή. Η απονομή έγινε στο πλαίσιο της ημερίδας, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ», στο πλαίσιο της «Πράσινης Εβδομάδας 2022».
Να σημειωθεί ότι το βραβείο παρελήφθη από την δήμαρχο Ροζίνα Βαβέτση, ενώ μεταξύ των βασικών ομιλητών ήταν και ο πρόεδρος του «Πράσινου Ταμείου» Στάθης Σταθόπουλος. Το συντονισμό της ημερίδας είχε ο πρόεδρος του ΚΕΑΝ Σταύρος Μηλιώνης.
Για τις «πράσινες» δράσεις τους, βραβεύτηκαν επίσης οι Δήμοι Βόρειας Κέρκυρας, Σπάρτης, Ηρακλείου Αττικής, Αλμυρού, Λευκάδας, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δομοκού, Ραφήνας – Πικερμίου και Λίμνης Πλαστήρα.
Την ημερίδα, που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 20 Ιουνίου, διοργάνωσε ο Δήμος Νικ. Σκουφά σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ. Θέμα της ήταν: «Οικονομία, μηδενική ρύπανση και βιοποικιλότητα – σχέδιο δράσης και νέες προοπτικές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ