Αρνητικές και από διαφορετικές πλευρές είναι γνώμες που μεταφέρονται από πολίτες προς την εφημερίδα μας, σχετικά με τις παρεμβάσεις στο έργο ανάπλασης της πλατείας στην Αγία Θεοδώρα.


Οι επισημάνσεις αφορούν το μάρμαρο που επιλέχθηκε ως υλικό στις σκάλες εξόδου προς το ναό Αγίας Σωτήρας, καθώς επίσης οι τεραστίων διαστάσεων ζαρντινιέρες αλλά και τα κακής αισθητικής παγκάκια – όπως τονίστηκε – που κατασκευάζονται από μπετόν σε σειρά στο κέντρο της.
Επιπροσθέτως αρνητική εικόνα έχει προκαλέσει και το τοιχίο που κατασκευάζεται παραπλεύρως του ναού μετά το ιστορικό πηγάδι. Κατά κοινή ομολογία οι παρατηρήσεις των πολιτών συγκλίνουν στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο έργο αντί να προστεθεί πράσινο και σκίαση οδηγεί σε τσιμεντοποίηση της πλατείας.
Το ερώτημα είναι απλό: Ακόμα κι αν η άποψη του μελετητή ήταν να εφαρμόσει … «τις 50 αποχρώσεις του γκρι» σ’ αυτόν τον χώρο, οι τεχνικές υπηρεσίες, η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου και όποιες άλλες που είναι αρμόδιες, την υιοθέτησαν άκριτα; Και στο τέλος την οδήγησαν και για έγκριση στο ΚΑΣ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here