Ανοικτό θα είναι και αύριο την Δευτέρα το κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου, ως θερμαινόμενος χώρος λόγω της κακοκαιρίας.

Έκτακτα μέτρα για τους ευάλωτους κοινωνικά συμπολίτες μας ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, ύστερα και από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με θερμαινόμενους χώρους, κουβέρτες και φαγητό, λαμβάνει ο Δήμος Αρταίων. Ειδικότερα, από το Σάββατο έως και αύριο Δευτέρα,  θα είναι ανοιχτό σε 24ωρη βάση το κτίριο του κεντρικού ΚΑΠΗ του Δήμου στην οδό Σουλίου 18.

Οι  δημότες για οτιδήποτε χρειαστούν, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλεφωνά της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αρταίων 6951953991 και για έκτακτα περαστικά στο τηλέφωνο του Γραφείου Δημότη :6988226938.

Οι εργαζόμενοι και τα μηχανήματα του Δήμου Αρταίων, τα οποία είναι εφοδιασμένα με την απαραίτητη ποσότητα άλατος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τον παγετό,  οι ιδιώτες με τα μηχανήματά τους που είναι συμβεβλημένα με τον Δήμο, οι πρόεδροι και οι τοπικοί σύμβουλοι των χωριών, η ΔΕΥΑΑ για τυχόν φθορές στα δίκτυα, η ΔΟΑΚ, οι εθελοντικές ομάδες καιοι ενεργοί πολίτες, βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων σε κάθε τοπική κοινότητα, ενώ ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως την Πυροσβεστική, την Ελληνική Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Να σημειωθεί ότι η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αρταίων συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων τόσο στα ορεινά, όσο και στις χαμηλότερες περιοχές εντός του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ