Παρέμβαση για το οδοντιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Άρτας, αλλά και την μείωση των εφημεριών σ’ αυτό, κάνει με αναφορά προς τον υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, ο βουλευτής Άρτας του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας, ζητώντας την απρόσκοπτη προσφορά υπηρεσιών.

«Στην αναφορά του υπογραμμίζει την αγωνία του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες νομού Άρτας για την υποβάθμιση του Οδοντιατρικού Τμήματος, καθώς τα μέλη του, τα οποία είναι άτομα με αναπηρία, πραγματοποιούν την οδοντιατρική τους περίθαλψη κυρίως σε νοσοκομειακό χώρο, όπου κάτι τέτοιο θα είναι πλέον πολύ δύσκολο».

Επιπρόσθετα, επισημαίνει ότι κάθε ενέργεια για περιορισμό του χώρου του τμήματος, ύστερα από απόφαση του ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος, έρχεται σε αντίθεση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία είναι αναγκαία να ακολουθούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με την ίδια αναφορά ο κ. Γκόκας, καλεί τον υπουργό να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες για να συνεχίσει το οδοντιατρικό τμήμα να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του για όλους και ιδιαίτερα για τα άτομα με αναπηρία. Ζητά παράλληλα να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ