Με ανακοίνωσή της η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» ευχαριστεί «τον φίλο και συνοδοιπόρο μας – όπως τον χαρακτηρίζει – Στέφανο Παπακίτσο, για την μέχρι σήμερα προσφορά και την δράση του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, αλλά και έξω από αυτό».

«Τον ευχαριστούμε – προσθέτει – για την αγωνιστικότητα και την σημαντική παρουσία του στα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα της Άρτας, για την συμμετοχή του σε τοπικές δράσεις, πρωτοβουλίες και κινήματα, αλλά  και για το ήθος  και την ανιδιοτελή στάση που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας.

Με την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου  για λόγους  κυρίως επαγγελματικούς, που καθιστούν δύσκολη την συνεχή παρουσία του, ανοίγει ο δρόμος της εναλλαγής και της εμπλοκής νέων προσώπων της δημοτικής μας κίνησης στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου μας.

Η ανανέωση αυτή θεωρούμε ότι θα ωφελήσει πολλαπλώς όχι μόνο την δική μας δημοτική κίνηση, αλλά και όλη την διαδικασία και δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Η φίλη μας Βάσω Αμπελογιάννη, που διαδέχεται τον Στέφανο, είμαστε σίγουροι  ότι θα συμβάλλει σημαντικά σ’ αυτό, με τον λόγο και την αγωνιστική της δράση.

Ο φίλος μας Στέφανος Παπακίτσος, ως καταξιωμένος γιατρός, θα συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο και ως ενεργός πολίτης, θα είναι πάντα δίπλα μας στους πολυμέτωπους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες των καιρών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ