ΣΤΟΥΣ επτά που είχαν καταργηθεί δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, προστίθενται και άλλοι τρεις Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και έπεται συνέχεια. Έως ότου δηλαδή εξαντληθεί ο κατάλογος με τους συνολικά 36 στη χώρα.


Στους επτά πρώτους υπενθυμίζεται ότι είχαν συμπεριληφθεί δύο στην Ήπειρο: Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων και ο Φορέας Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.
Διαβάζοντας το σχετικό θέμα με αναφορές της Όλγας Γεροβασίλη και του Σωκράτη Φάμελλου στην εφημερίδα μας, οι αναγνώστες επισήμαναν με τηλεφωνήματά τους: «Καλά ο δικός μας των Τζουμέρκων κλπ, για τον Φορέα της Βόρειας Πίνδου με τί καρδιά έβαλε την υπογραφή του ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς (φωτο) που εκλέχθηκε βουλευτής στα Ιωάννινα;». Έλα ντε!
Θα τα κάνουν καλύτερα από την Αθήνα όπου μεταφέρονται όλες οι αρμοδιότητες, περνώντας από τα Διοικητικά Συμβούλια των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών στον ΟΦΥΠΕΚΑ (Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής)! Σιγά μην ξέρουν περισσότερα για τις περιοχές τους κι ας ανήκουν στο δίκτυο Natrura 2000, οι ντόπιοι…
ΥΓ. Οι τρεις, πέραν των πρώτων επτά, Φορείς Διαχείρισης που καταργήθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι: Λίμνης Κερκίνης, Κορώνειας – Βόλβης Χαλκιδικής και ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ