Ο αναγνωρισμένος αγγειοχειρουργός δρ. Χρήστος Π. Πετρίδης (φωτο), μετά την πολύχρονη του εμπειρία ως αγγειοχειρουργός και διευθυντής αγγειοχειρουργικού τμήματος, εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο ιδιωτικό ιατρείο του στο κέντρο του Αμβούργου, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς και ειδικά στους Έλληνες μετανάστες, όπως και όλης της Γερμανίας.
Το 2017, ο δρ. Χρήστος Π. Πετρίδης, ανέλαβε διευθυντής αγγειοχειρουργικού τμήματος στο Marienkrankenhaus του Αμβούργου ως τότε πιο νέος σε ηλικία αγγειοχειρουργός της Γερμανίας.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό περίπλοκων όπως και πρωτοποριακών επεμβάσεων, κάνοντας την πρώτη παγκοσμίως τοποθέτηση ενός νέου ειδικού είδους στεντ στην αρτηριοφλεβική επικοινωνία σε ασθενή σε νεφροκάθαρση.
Έως σήμερα έχει εκτελέσει 2.200 πολυάριθμες αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να είναι εις θέση να προσφέρει την μεγάλη εμπειρία του στους ασθενείς του, λειτουργώντας το ιατρείο του από το 2019 στο κέντρο του Αμβούργου.
Στις 21 Φεβρουαρίου 2021 είχε την ιδιαίτερη τιμή να βραβευτεί ως εθνικός νικητής Γερμανίας των Doctors Choice Award 2020 στην αγγειοχειρουργική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ