Παναρτινό συλλαλητήριο ενάντια στην κρατική βία και καταστολή, διοργανώνει την Παρασκευή 19 Μαρτίου, 6 το απόγευμα, στην πλατεία Κιλκίς το Εργατικό Κέντρο Άρτας, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στα πανελλαδικά αντίστοιχα των Σωματείων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων.

Σε ανακοίνωση του ΕΚΑ, τονίζεται: «Με συνθήματα “σπάμε τις αλυσίδες του φόβου και της εκμετάλλευσης”, για την προστασία της υγείας μας και της ζωής μας, διεκδικούμε τα λαϊκά δικαιώματα, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή, καλώντας σε παν-κινητοποίηση, για το συλλαλητήριο, με άξονα τα πανελλαδικά αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων για: Επίταξη εδώ και τώρα του ιδιωτικού τομέα της υγείας, χωρίς αποζημίωση. Μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια.

Οργανωμένος έλεγχος σε εργασιακούς χώρους όπου απασχολούνται εκατοντάδες εργαζόμενοι, αλλά και στα σούπερ μάρκετ. Στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Προστασία των ανέργων, ένταση του αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, που επιχειρούν να τσακίσουν μισθούς και συντάξεις, τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα. Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών με πρόσχημα τον κορωνοϊό. Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία και την κρατική καταστολή.

Όλες και όλοι στο παναρτινό συλλαλητήριο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ