Την ανάγκη επιτάχυνσης της παραγωγής εμβολίων με κάθε μέσο και τρόπο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά ο κορωνοϊός και οι ενδεχόμενες μεταλλάξεις του που απειλούν να υπονομεύσουν τον υγειονομικό σχεδιασμό της ΕΕ, ζήτησε ο Λάμπρος Μιχάλης (φωτο), καθηγητής καρδιολογίας της Ιατρική Ιωαννίνων.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, τόνισε ότι οι συνέπειες της πανδημίας ήδη είναι τεράστιες και αφορούν όλες τις πτυχές της οικονομίας, της κοινωνίας ακόμη και της ιατρικής. Όπως αποκάλυψε ολοκληρώνεται και σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα, επιστημονική έρευνα στα νοσοκομεία «ΑΤΤΙΚΟΝ», «ΑΧΕΠΑ» και Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων που καταγράφει μείωση το τελευταίο τρίμηνο του 2020 κατά 15% των προσελεύσεων ασθενών στις καρδιολογικές κλινικές. Γεγονός που επιβαρύνει την κατάσταση των ασθενών.
Ο κ. Μιχάλης μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, θεώρησε απαραίτητο τον διάλογο για το μέλλον και την κατεύθυνση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τάχθηκε υπέρ της φύλαξης και όχι της αστυνόμευσης των Πανεπιστημίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ