ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) Υγείας πρόκειται να λειτουργήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος Αρταίων.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατ’ αρχάς θα παρέχει τις υπηρεσίες του σε χώρο του Δημαρχείου και εν συνεχεία θα μετακομίσει στα κτίρια που διαθέτει ο Δήμος κοντά στον Άγιο Δημήτριο. Άλλωστε ο ίδιος είναι μέλος του δικτύου με σημείο αναφοράς τα ΚΕΠ Υγείας, που έχει παρουσία σε πολλούς Δήμους της χώρας.
Όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών επαφίεται στον εθελοντισμό των γιατρών ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες κυρίως των αδύναμων οικονομικά πολιτών, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση.
Προς τούτο μαθαίνουμε ότι θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, Ευάγγελο Χαρμπή, του οποίου η βοήθεια και η συνδρομή αξιολογείται ως πολύ σημαντική. Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί σε ειδικά νοσήματα, τα οποία όταν διαγιγνώσκεται πως είναι κρίσιμα και σοβαρά θα λαμβάνεται μέριμνα για περαιτέρω αντιμετώπιση από νοσηλευτικά ιδρύματα. Πρακτικά να σημειώσουμε πως οι προσερχόμενοι για εξετάσεις πρώτα θα καταγράφονται και ακολούθως θα κλείνονται τα ραντεβού.
Έμφαση παράλληλα θα δοθεί στην πρόληψη που αποδεδειγμένα σώζει ζωές, ενώ στόχος είναι να προστεθεί στην αλυσίδα των εμβολιαστικών κέντρων κατά του κορωνοϊού, αφού βέβαια λάβει την σχετική έγκριση από τις αρμόδιες κεντρικές αρχές.
Ό,τι αφορά την υγεία ποιός μπορεί να πει όχι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ