Έφυγε ένας ακέραιος άνθρωπος. Ένας ενεργός πολίτης, καλός επιστήμονας, οικογενειάρχης αλλά ταυτόχρονα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας, ανοιχτόκαρδος, φιλικός και καλοπροαίρετος με όλους.

Ο Γιώργος Λάμπρος, στα 68 του χρόνια έφυγε σήμερα το πρωί στο χώρο του οδοντιατρείου του ξαφνικά. Τον …πρόδωσε αιφνιδιαστικά η καρδιά του. Η μεγάλη καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε αλλά πρωτίστως λύπησε απεριόριστα την μικρή μας κοινωνία. Την κοινωνία αυτή που προσπάθησε να υπηρετήσει μέσα από την πολιτική του δράση, ως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα της Περιφερειακής αντίστοιχης. Αιρετές θέσεις, τις οποίες κέρδιζε με την προσωπικότητά του, την ακεραιότητα, την ευθύτητα, την σοβαρότητα και τον σεβασμό προς κάθε συμπολίτη. Διεκδικητικός όποτε οι περιστάσεις το απαιτούσαν, όπως στο διάστημα που διετέλεσε διοικητής του νοσοκομείου Άρτας σε περιόδους δύσκολες για την εθνική οικονομία και το ΕΣΥ (2010-2013).

Η είδηση του θανάτου σου, Γιώργο, μάς συγκλόνισε. Θα μας λείψουν οι πολιτικές αναλύσεις, το χιούμορ και οι φιλικές συζητήσεις για τα τεκταινόμενα. Κυρίως η πάντα ψύχραιμη ματιά σου. Αφήνεις έντονο αποτύπωμα στον τόπο που αγάπησες και υπηρέτησες από πολλά και διαφορετικά μετερίζια. Καλό σου ταξίδι.

ΥΓ: Ο «Τ» μεταφέρει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Σταυρούλα Τράμπα και τους δύο γιούς του, Μάριο και Φώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ