Εν αναμονή των εξελίξεων τελεί η πνευμονολόγος του νοσοκομείου Άρτας, Έλσα Δημοπούλου, η οποία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αιφνίδια μετακίνηση της συναδέλφου της γιατρού, επίσης πνευμονολόγου, με «εντέλλεσθε» στην Έδεσσα, είχε υποβάλλει την παραίτησή της.
Δεδομένο ότι νεότερη έγγραφη ανάκληση της προηγούμενης απόφασης δεν υπήρξε, η ίδια δεν έχει προβεί, τουλάχιστον έως σήμερα, σε ανάκληση. Εξακολουθεί να εργάζεται στη μονάδα covid, όμως σύμφωνα με την διαδικασία η παραίτηση παραμένει ενεργή για διάστημα δυο μηνών. Ευχή όλων, για το καλό και του νοσοκομείου, είναι να μεταβληθούν τα όποια αρνητικά δεδομένα δημιουργήθηκαν με τα … «εντέλλεσθε» προς το ιατρικό προσωπικό, ώστε να αποσύρει την παραίτηση πριν την πάροδο της προθεσμίας.
Εξάλλου κάθε ιατρός είναι απαραίτητος και πολύτιμος στο ΕΣΥ, πόσο δε μάλλον μια εξαίρετη πνευμονολόγος, όπως η Έλσα Δημοπούλου.

Επανήλθε στην κανονικότητα το τμήμα covid του νοσοκομείου μας
Κανονικά πλέον υλοποιείται το πρόγραμμα εφημεριών στο τμήμα covid του νοσοκομείου Άρτας, μετά την επιστροφή της πνευμονολόγου από το νοσοκομείο Έδεσσας όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα.
Έτσι ο αριθμός των ιατρών-πνευμονολόγων, στο εν λόγω τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος επανήλθε στους τέσσερις, με αποτέλεσμα να λειτουργεί με την ετοιμότητα που αρμόζει στις περιστάσεις.
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το τμήμα αυτό τα πήγε πολύ καλά, καθόσον το τελευταίο διάστημα δίνει καθημερινά εξιτήρια, χωρίς -ευτυχώς όπως μαθαίνουμε- να υπάρχει ροή εισαγωγών. Είθε να συνεχιστεί η ίδια εικόνα και το επόμενο διάστημα. Β.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ