Με απόφαση του περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη, ορίστηκαν οι οχτώ νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου, των οποίων η θητεία ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά και θα διαρκέσει έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Οι νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες (δυο από την Άρτα για πρώτη φορά) είναι οι εξής: Αγνή Νάκου, αρμόδια σε θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας. Οδυσσέας Πότσης αρμόδιος σε θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Σταυρούλα Μπραΐμη, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου. Βασίλειος Γοργόλης, Αθλητισμού και Απασχόλησης. Ιωάννης Κατέρης, Μεταφορών και Επικοινωνιών. Μιχαήλ Σπυρέλης, αρμόδιος σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας. Αναστασία Σίμου-Τάσιου, αρμόδια σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου. Αλκιβιάδης Λάμπρου, Ιχθυοκαλλιεργειών.

Όπως διευκρινίζεται στην απόφαση, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, οι αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ