ΠΡΟΣ ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης οδεύει, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μας, το έργο με το οποίο προβλέπεται η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης από τις πηγές Αγίου Γεωργίου που περιλαμβάνει Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Βόνιτσα.
Οι αγωγοί μεταφοράς, σύμφωνα με την μελέτη, θα αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες που είναι πεπαλαιωμένοι και προβληματικοί σε μήκος 105 χιλιομέτρων, ενώ ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 135 εκατ. ευρώ.
Το έργο έχει μελετηθεί με σκοπό να υπάρξει επιπροσθέτως ανακατασκευή υδρομάστευσης, όπως και του εξωτερικού υδραγωγείου, βελτίωση στα υφιστάμενα αντλιοστάσια και τις δεξαμενές και άλλες απαιτούμενες παρεμβάσεις.
Από πουθενά, ωστόσο, όσες κρούσεις κι αν κάναμε, δεν προκύπτει ότι αποκλείεται το έργο να επιλεγεί με την μέθοδο ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα). Όπως επίσης ουδεμία αντίδραση, τουλάχιστον επίσημα, διατυπώθηκε εκ μέρους του Ενιαίου Φορέα Ύδρευσης της περιοχής γιατί δεν μπορεί, θα πήραν χαμπάρι ότι πάνω στο τραπέζι βρίσκεται κι αυτή η εκδοχή. Ο δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής, αλήθεια, στο Δήμο του οποίου βρίσκονται οι πηγές, τίποτα δεν είδε και τίποτα δεν άκουσε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ