ΑΠΟ τις πρώτες προτεραιότητες που έθεσε ο αντιδήμαρχος επί των τεχνικών έργων Δήμου Αρταίων, Δημήτρης Σφήκας (φωτο), αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα ήταν οι παρεμβάσεις στο παραποτάμιο πάρκο που όντως αποτελεί όαση για την πόλη.
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ο ίδιος δικαιολογημένα έστρεψε το ενδιαφέρον του προς τα κει διότι επιλέγεται από εκατοντάδες συμπολίτες μας για περπάτημα, τρέξιμο, αναψυχή, διαφυγή από την καθημερινότητα, αλλά και για αλλαγή παραστάσεων.
Πρώτη κίνησή του ήταν να διώξει τα αυτοκίνητα που μπαινόβγαιναν ανεξέλεγκτα με τους οδηγούς να μην σέβονται αθλούμενους και περιπατητές. Τοποθέτησε, λοιπόν, πόρτα λίγο μετά το πάρκινγκ καθώς εισερχόμαστε δεξιά. Πλην των άλλων τα αυτοκίνητα συνιστούσαν κίνδυνο γιατί δίπλα υπάρχει και λειτουργεί παιδική χαρά.
Ταυτόχρονα έγινε καθαρισμός και αποκαταστάθηκε το ανάχωμα, όπως επίσης οι νεροφαγιές ως αποτέλεσμα των πλημμυρών, ισοπεδώθηκαν διάφορα σημεία που δυσκόλευαν την κίνηση των ανθρώπων και παράλληλα έγιναν επιστρώσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο. Απλά πράγματα δηλαδή πλην όμως άκρως χρηστικά για τους λάτρεις του παραποτάμιου πάρκου. Ευτυχώς που στο πρόσωπο του γυμναστή, Δημήτρη Σφήκα, βρήκαν τον σύμμαχό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ